O nama

Info & Kontakt

Stojiimo Vam na raspolaganju za svaku potrebnu informaciju.

Rado očekujemo Vaš poziv

Video prezentacija

Play Video

Firma Naisturs je osnovana 6.9.2005. godine kao Društvo za međunarodni saobraćaj i turizam sa sedištem u Svrljigu.

Osnovna delatnost firme je prevoz putnika.

U početku kao novoosnovana firma je raspolagala sa dva autobusa i bavila se iznajmljivanjem autobusa drugim firmama za obavljanje međunarodnog prevoza ka destinacijama u Austriji pa je tako rukovodstvo firme samo napravilo kontinuitet u prevozu jer se i pre osnivanja firme bavilo vec 5 godina prevozom ka Austriji.

05.05.2009. vlasnik preuzima i firmu iz Trstenika koja dobija novo ime NAISTURS Inc a ubrzo nakon toga firme se 21.05.2009. spajaju u jednu i nastavljaju da funkcionišu pod zajedničkim imenom NAISTURS Inc.

Firma nastavlja da se bavi prevozom ka Austriji sa legalnim dozvolama . U našem voznom parku zastupljena su 11 vozila.

Zadnjih godinu dana aktivno radimo na prosirenju i podmladjivanju voznog parka pa smo vozni park prosirili vozilima sa euro 3 motorom.

Najnovija promena u voznom parku su vozila BOVA 13-380 2003godina i SETRA 415HD 2001,Bova 15.430 , 2002godina koja ima 71 sediste.Od aprila 2017. jos dva vozila marke BOVA 2006 god sa po 61 sediste.

Autobusi Naistursa polaze svake nedelje i utorka iz Srbije ka Austriji, dok je povratak iz Austrije u Srbiju svake srede,cetvrtka i petka.

NOVO!!!! NOVO!!! NOVO!!!!

Pored gore pomenutog, firma se bavi iznajmljivanjem autobusa u vanlinijskom prevozu, posreduje u organizovanju ekskurzija letovanja i zimovanja, bavi se iznajmljivanjem prikolice za prevoz stvari i trudi da svojim klijentima maksimalno izađe u susret, da zadovolji njihove afinitete i održi kontinuitet u svome poslovanju!!

ZADRŽITE I DALJE PRAVI KURS UVEK SA VAMA NAISTURS!